https://kurantefsir.wordpress.com/2015/01/19/19-01-2015-tarihi-itibariyla-son-durum-3/

Menü

KURAN MEAL TEFSİR (DERLEME)
19.01.2015 TARİHİ İTİBARIYLA SON DURUM.
231

Kendi eksikliklerimi gidermek düşüncesiyle Kur’an tefsir dersleri ile ilgili derleme çalışmalarım 19.01.2015 tarihi itibarıyla sona erdi. Bana bu şevki ve gücü verdiği için Allah’a hamd ediyorum. İlimlerinden faydalandığım âlimlerimizden Allah gani gani razı olsun, Allah ilimlerini artırsın, bizlere de bu yolda nasiplenmeyi ve yaşamayı kolaylaştırsın, İnşaAllah haklarını helal ederler.

Çalışmalarım aslında tam sona ermedi, blog sayfamda yayında olanların ucu açık bir çalışma halinde devam edecek. Yani ayetlerin daha doğru ve rahat anlaşılmasını sağlayabileceğini düşündüğüm ilginç, mantıklı, orijinal bilgi, yazı, video ile karşılaştığımda onları da ek bilgi formunda ilave edeceğim. Fakat izlediğim disiplin Sn. Mustafa İslamoğlu hocamın Allah kendisinden razı olsun, 200 videoluk Kur’an tefsir dersleri düzeninde devam ettiği için tamamlandı diyorum ve isteyen kardeşlerimin indirebileceği bir DOWNLOAD linki koyuyorum,

İnşaAllah çalışmalarıma yine DERLEME olarak Esma-i Hüsna dersleriyle devam edeceğim. Boyumu ve haddimi aşan bu cesaretimi Allah affetsin. Amacım tamamen Allah’ı tanımak ve onun Dinini en doğru bir şekilde öğrenmek, yaşamaya çalışmaktır. Paylaşma nedenim benim gibi arayış içinde olanlara kolaylık olsun diye Allah rızası içindir.

Olası okuyuculardan dileğim herhangi bir eksiklik, yanlış algılama varsa hemen uyarmaları ve ayetleri daha doğru daha mantıklı açıklayıcı bir bilgiye ulaştıklarında benimle de paylaşmalarıdır. Allah bu yolda cümlemizin gayretini artırsın, razı olduğu amelleri başarmamızı kolaylaştırsın İnşaAllah. Esen kalın, Allah’a emanet olun.

       DERLEME KUR’AN TEFSİR MEAL           DOWNLOAD

indir resim

İlgili
TÜM YAZILAR (ARŞİV) SAYFASI ÖNCEKİ YORUMLAR
«YORUMLAR» içinde
ÇALIŞMALAR HAKKINDA
«ÖZEL» içinde
İslamoğlu Tef. Ders. KALEM SURESİ (34-52) (180-A)
«KUR’AN» içinde
19 Ocak 201510 Replies
« Önceki
Sonraki »
Bir Cevap Yazın
alnoor024 olarak giriş yapılmış. Çıkış?
Yorum

Yeni yorumları bana e-posta ile bildir.

19 Ocak 2015, 13:21 yazısı için Garip tarafından yapılan yorum
Hocam selamlar. Allah gayretinizi kabul etsin; ilminizi ve çalışmanızı bereketlendirsin. Esma-ül Hüsna derslerini heyecanla bekliyoruz.

Cevapla
19 Ocak 2015, 13:51 yazısı için ekabirweb tarafından yapılan yorum
Ve aleyküm Selâm, Allah hepimizin gayretini ve muhabbetini artırsın inşaAllah. Esma çalışmalarına başlayacağım ama önce kaynak edinmem gerekiyor. Biraz gecikirse kusuruma bakmayın. Esen kalın Allah’a emanet olun.

Cevapla
19 Ocak 2015, 16:45 yazısı için suat şat tarafından yapılan yorum
Allah sizden razı olsun bu çalışmalarınız benim için o kadar önemli ki elimin altında büyük bir hazine var istediğim ayetin tefsirine hemen ulaşabiliyorum.ayrıca okumak dinlemekten daha etkili geliyor bana bu çalışmanızdan hergün her saat istifade ediyorum.şimdi ise Esma-ül Hüsna çalışmalarınızı bekler duruma geçtim.Allah gayretinizi ve çalışmanızı kabul etsin.saygılarımla

Cevapla
19 Ocak 2015, 17:44 yazısı için ekabirweb tarafından yapılan yorum
Merhaba, Allah cümlemizden razı olsun. Faydalanıyor olmanıza çok memnun oldum. Bu yolda Allah gayretinizi, muhabbetinizi artırsın, aklınızı Nûruyla aydınlatsın inşaAllah. Esma çalışmaları için hazırlanmam ve kaynaklar edinmem gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun. Esen kalın, Allah’a emanet olun.

Cevapla
19 Ocak 2015, 18:51 yazısı için sibel Altunsoy tarafından yapılan yorum
Bu guzel emek için Yuce Yaradandan size Rahmet diliyorum Rabbim yar yardimciniz olsun

Cevapla
19 Ocak 2015, 19:33 yazısı için ekabirweb tarafından yapılan yorum
Merhaba, Duanız için Allah razı olsun. Cümlemizi Sıratı Müstakim üzere bilinçli yaşayanlardan eylesin. Esen kalın, Allah’a emanet olun.

Cevapla
20 Ocak 2015, 18:50 yazısı için rozen tarafından yapılan yorum
EN’AM 55 iLE 82 ayetleri arası .pdf dosyası vermiş olduğunuz indirme linki içeriğinde hem fihristte yer almıyor hemde ilgili pdf dosyası yok 54.ayetten sonra 83.Ayetten devam ediyor. Özür dileyerek ilgilenmenizi talep edebilirmiyim?
25.0MB lık tüm pdf leri içeren download linkinden indirme yapmama rağmen içerikte yoktu?
Noksanlık insana aittir hakkınızı helal ediniz.

20 Ocak 2015, 20:40 yazısı için ekabirweb tarafından yapılan yorum
Merhaba, Özür dilemek ne demek, hatayı fark edip uyardığınız için Allah sizden razı olsun hemen düzelttim. Allah bu yolda gayretimizi ve muhabbetimizi artırsın Esen kalın, Allah’a emanet olun.

21 Ocak 2015, 14:46 yazısı için hayatkitabim.com tarafından yapılan yorum
essalamu eleykum Hocam, ellerinize sağlık!
sayenizde yürütmekte olan Tefsir dersine altyazı ekleme projemizde en son 112.dersin altyazı dosyasını bitirmişiz. ALLAH yaptığınız salihatın beriketini ziyade etsin ve Mustafa İSLAMOĞLU Hoca ve Akabe camiasinin da yolunu açık etsin!
Yapmakta olduğunuz inglizce çevirinizi de altyazı SRT dosyasına çevirmek için de çalışma başlatıcağız inşa ALLAH!
Uygurca Altyazı çevirimizi http://www.torkitap.com/hk sitemiz sayesinde devam ettirmemiz içinde bize DUA etmenizi rica edriz.
Sayğı ve Sevgiyle
Tefsir Dersine Altyazı Ekleme Ekibi
Admi: Abdulaziz BEŞTOĞRAK
http://www.facebook.com/groups/TefsirDersiAltYaziEkibi

Cevapla
21 Ocak 2015, 18:08 yazısı için ekabirweb tarafından yapılan yorum
Ve aleykümselâm ve rahmetuhu ve berekâtuhu Allah için yapılan her hizmet güzeldir, bana da bu tefsir derslerini tamamlamayı nasip ettiği için hamd olsun. Allah cümlemizin gayretini, muhabbetini, imanını artırsın, aklımızı Nûruyla şereflendirsin. İngilizceye çeviri olayı oğlum tarafından yapılıyor. Onun da çalışma hızı aylık şeklinde olabiliyor. Allah nasip kısmet ederse ben Esma çalışmalarına hazırlanıyorum. İsmail Hakkı Hz. lerinin dediği gibi;
Her dilde anın adı,
Her cânda anın yâdı,
Her kuladır imdâdı,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, esen kalın, Allah’a emanet olun.

Cevapla
Besmele

Açıklama

Sayın Mustafa İslamoğlu’nun Kur’an tefsir dersleri videolarını yazıya dökme, A. Hulusi Kur’an çalışması ve Elmalı mealinin yanında emin kaynaklı ek bilgilerle oluşturulan derleme çalışmalarımın paylaşımı. Aynı yazıları renkli, iri puntolu ve parçalı olarak ekabirwep.blogspot.com.tr/ sayfamda bulabilirsiniz.
İndirme Bağlantısı

Kategoriler

AÇIKLAMALAR
ÖZEL
DOWNLOAD
KUR’AN
QUR’AN
YORUMLAR
Arşivler

Son Yazılar
İslamoğlu Tef. Ders. NAS SURESİ (01-06) (200-B)
19.01.2015 TARİHİ İTİBARIYLA SON DURUM.
İslamoğlu Tef. Ders. FELÂK SURESİ (001-005) (200-A)
İslamoğlu Tef. Ders. İHLAS SURESİ (01-04) (199 – C)
İslamoğlu Tef. Ders. TEBBET SURESİ (1 – 5) (199 – B)
İslamoğlu Tef. Ders. NASR SURESİ (01-03) (199-A)
TAFSİR LESSONS BAQARAH (177-185) (12)
İslamoğlu Tef. Ders. KÂFİRÛN SURESİ (01-05) (198-C)
İslamoğlu Tef. Ders. KEVSER SURESİ (01-03) (198 – B)
İslamoğlu Tef. Ders. MAUN SURESİ (01-07) (198-A)